KO SMO?

Oni koji kreiraju promenu i put od biznisa do brenda. Od ideje do realnosti. Od intuicije do strategije. 

Sistem funkcionisanja studia IvyCreate je decentralizovan. Osmišljen je tako da okuplja kreativce, dizajnere, menadžere i stratege iz cele Srbije i pruža svojim klijentima vrhunsku uslugu i odgovarajuće kadrove u zavisnosti od senzibiliteta projekta, potreba i ciljeva.

Remote poslovanje je postalo stvar svakodnevnice od 2020. godine i mi smo ga oberučke prihvatili kao model koji nam pruža slobodu i nezavisnost kao i priliku da okupimo pojedince i timove koje želimo bez geografskog ograničenja.

Naš studio ipak ima svoje zvanično sedište u Novom Sadu i zatvorenog je tipa, opremljen tako da pruži kreativni prostor timu, za razmenu i okupljanje prilikom rada na kompleksnim projektima. 

o nama brend strateškinja osnivač

Izazov sa kojim se suočavaju (skoro) svi biznisi je sklad brend karakteristika i marketing aktivnosti. 

Svakodnevno se rađa veliki broj biznisa sa sjajnim potencijalima, ali isto tako veliki broj nestane u nedostatku promišljene strategije za tražišno pozicioniranje i razvoj. 

Posezanje za brzim marketing savetima, instant prodajnim oglasima i u trci za konstantnom promenom trendova, mnogi se brendovi izgube. 

Verujemo da se uspeh brenda krije u motivu odnosno svrsi njegovog postojanja (osim onog da pravi profit) i načinu na koji se brend atributi implementiraju i primenjuju u svim delovima poslovanja, uz pažljivo osmišljenu marketing strategiju, taktiku i akcioni plan.

Sve ovo je mene, kao nekog ko je osnovao IvyCreate motivisalo da oblikujem svrhu ovog kreativnog studia i pružim odabranim brendovima prvenstveno usluge brend i marketing strategije a onda i realizacije kojom dolaze do definisanih ciljeva. 

Metodologija koju smo oblikovali zasniva se na holističkim principima i uvek ima personalizovan pristup spram potreba i ciljeva klijenata. Rešenja, strategije i smernice koje proizvodimo, su lako primenljive kroz sve strukture poslovanja brenda.

Ovako se rodio IvyCreate.

NISMO

ZA SVAKOGA

Duboko verujemo da u skladu vrednosti i ciljeva kojima smo vođeni leži veliki deo uspešnosti projekata, i zato to vidimo kao prvi korak u procesu saradnje. 

Vođeni dizajniranjem ideja, rešenja i smernica za postizanje vaših ciljeva, donosimo jasnoću o karakteristikama brenda kako interno, tako i eksterno.

Podstičemo ideje i slobodu uma koji kreira, kao i hrabrost da prigrlimo autentičnost i različitost.

Nismo tu da se uklopimo nego da se istaknemo.

Cilj nam je da pomeramo granice i načine razmišljanja, da dovodimo stare recepte u pitanje, kreirajući promene kojima naši klijenti teže. 

Vodimo se preciznošću u radu i sistemima kojima detaljno pratimo progres projekata.

Za rezultat, donosimo merljiv rast i rezultate. 

Kreiramo zajedno.