KAKO MOŽEMO

Bilo da vam je potrebna kompletna brend strategija, samo konsultacije ili rebrendiranje postojećeg biznisa, tu smo za vas

BREND
STRATEGIJA

Diferencijacija, razvoj i strategija pomažu da uskladite atribute svog brenda sa marketing aktivnostima.

Razvili smo metodologiju koja usklađuje sve aspekte vašeg brenda i usmerenja koja se jednostavno primenjuju kroz ceo tim vašeg brenda, u procesu implementaicje.

Fokus stavljamo na jasnoću svrhe postojanja brenda, one koja je daleko veća od profita, koja inspiriše i motiviše, što interno tim zaposlenih, što eksterno, vašu ciljnu grupu.

Na ovaj način kreiramo aspekt brenda koji pruža više samo proizvoda i usluge, a stvaramo dublju konekciju sa kupcima koja vremenom prerasta u lojalnost.

Brend Svrha
Misija i Vizija
Vrednosti i Kultura
Brend Atributi
Istraživanje i analiza tržišta

Ciljna grupa i mapa korisničkog iskustva
Pozicionirnaje
Komunikacija, karakter i glas
Ciljevi i Strategija, taktike i akcioni plan

VIZUELNI
IDENTITET

Ovo je karta na koju igramo kad je u pitanju prvi utisak. Ali, ne samo tada. Vizualni identitet je alat kojim postižemo diferencijaciju od konkurencije i stvaramo prepoznatljivost.

Jedinstvenost i upečatljivost vizualnog izraza brenda upotpunjuje i povezuje celokupno iskustvo u svim dodirnim tačkama sa vašim klijentima i kupcima.

KAMPANJE 

Kreirati sjajnu kampanju znači biti usklađen sa atributima brenda, rezonovati sa specifičnom ciljnom grupom i pronaći prostor koji podstiče autentičnost brenda. 

Kroz kampanje se otvara prilika za stvaranje reputacije svesno i sa promišljenom namerom.

Sklad vrednosti, atributa i ciljeva brenda, sa dozom kreativne hrabrosti i autentičnosti donosi kampanju o kojoj će ljudi pričati, čineći ih i ambasadorima brenda.

BREND
KONSULTACIJE

Već imate definisanu strategiju ali vam je potrebna podrška u implementaciji ili imate prepreke na putu za koje su potrebna zasebna rešenja?

Naš tim je tu da pomogne. Pružamo ideje i solucije organizacijama da sprovedu strategiju, uspešno razviju svoje brendove dok ostvaruju poslovne ciljeve.

KAKO

RADIMO?

Svaki brend ima svoju jedinstvenu priču, svrhu postojanja i motive. Na prvom mestu, tu autentičnost i raznolikost pozdravljamo i podstičemo.

Namera da kreirate strategiju svog brenda i organizacionu kulturu svesno je, iz naše perspektive, presudna ukoliko želite da se izdvojite na tržištu i pretvorite svoj biznis u brend.

Prvi korak u našoj metodologiji je otkrivanje „ko ste“, „šta radite“, „kako to radite“ i „zašto“. Nakon toga detektujemo tačno mesto „gde ste sada“ a potom „gde želite da budete“, kako bismo imali u vidu jaz koji nas od željene pozicije deli i kreirali personalizovani strategiju dizajniranu tako da zadovolji VAŠE potrebe i ciljeve.

Pogledajte ceo proces na stranici Brand Room ili zakažite svoju prvu besplatnu konsultaciju sa našim brend strategom.