Politika privatnosti

Na Ivy Create, dostupnom na www.ivycreate.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja Ivy Create i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše onlajn aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje se dele i/ili prikupljaju u Ivy Create-u. Ova politika se ne primenjuje na informacije prikupljene van veb sajta Ivy Create.

Saglasnost

Korišćenjem naše veb stranice, ovim se slažete sa našom Politikom privatnosti i saglasni ste sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koji se od vas traže i razlozi zbog kojih se traži da ih dostavite biće vam predočeni u trenutku kada od vas tražimo da dostavite svoje lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e-pošte i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Koristimo informacije koje prikupljamo na različite načine, uključujući:

  • Obezbeđivanje, rad i održavanje naše veb stranice
  • Poboljšanje, personalizovanje i proširivanje naše veb lokacije
  • Analizu načina korišćenja naše veb lokacije
  • Razvijanje novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti
  • Komunikaciju sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući korisničku podršku, da vam pružimo ažuriranja i druge informacije u vezi sa veb-sajtom, kao i u marketinške i promotivne svrhe
  • Slanje e-pošte
  • Pronalazak i sprečavanje bilo kakvog oblika prevare

Datoteke evidencije

Ivy Create prati standardnu proceduru korišćenja datoteka evidencije. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posete veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju datoteke evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pretraživača, Internet provajdera (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni sa kakvim informacijama koje se mogu lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje sajta, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i svetionici

Kao i svaka druga veb lokacija, Ivy Create koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići se koriste za čuvanje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranice na veb lokaciji kojima je posetilac pristupio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pretraživača posetilaca i/ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART kolačić

Google je jedan od dobavljača treće strane na našem sajtu. Takođe koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za prikazivanje oglasa posetiocima našeg sajta na osnovu njihove posete sajtovima na internetu. Međutim, posetioci mogu da odluče da odbiju upotrebu DART kolačića tako što će posetiti politiku privatnosti Google oglasa i mreže sa medijskim sadržajem na sledećoj URL adresi – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši partneri za oglašavanje

Neki od oglašivača na našem sajtu mogu da koriste kolačiće. Naši partneri za oglašavanje su navedeni u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje imaju svoju politiku privatnosti. Radi lakšeg pristupa, postavili smo hipervezu (link) prema njihovoj politici privatnosti u nastavku.

Politika privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pogledati ovu listu da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera Ivy Create-a.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, svetionika i JavaScript-a koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na Ivy Create-u, a koji se šalju direktno u pretraživač korisnika. Oni automatski dobijaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Ivy Create nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači.

Politika privatnosti trećih strana

Politika privatnosti Ivy Create-a ne važi za druge oglašivače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da konsultujete odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa za detaljnije informacije.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija pretraživača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pretraživačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pretraživača.

CCPA prava na privatnost

Prema CCPA, između ostalih prava, potrošači iz Kalifornije imaju pravo na:

Zahtev da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i specifične delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zahteva da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zahteva da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača, a ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas na hello@ivycreate.com

Prava na zaštitu podataka GDPR-a

Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup podacima – Imate pravo da zahtevate kopije vaših ličnih podataka.

Pravo na ispravku podataka – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da zahtevate da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje podataka – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade podtaka – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu podataka – Imate pravo da uložite prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji, ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas na hello@ivycreate.com

Informacije za decu

Drugi deo našeg prioriteta je zaštita dece dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

Ivy Create ne prikuplja svesno nikakve lične identifikacione informacije od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovu vrstu informacija na našoj veb stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da što pre uklonite takve informacije iz naše evidencije.