ivy create creatures podcast brending marketing vizual dizajn razgovor gosti

IC Creatures Podkast: Misli pojedinaca koji oblikuju tržišnu dinamiku

U svetu brendiranja, izvršnog marketinga i kreiranja sadržaja za promocije, tržište je raznoliko i dinamično. Na ovom živom terenu, koji se neprestano menja, poželela sam da usmerim zrak znanja, uvida i inspiracije u podkast IC Creatures inspirisan pojedincima koji kroje i oblikuju teren. Ova audio-video odiseja neće biti samo još jedan dodatak mnoštvu podkasta (bar se nadam, i trudiću se da ne bude tako); već ću težiti da bude testament značaja jedinstvenosti pojedinca i ekspertize, vizije i vrednosti u svetu biznisa.

Zašto „IC Creatures“?

Naziv „IC Creatures“ sažima suštinu podkasta. „IC“ predstavlja istovremeno i naziv IvyCreate koji je vrlo spontano nastao jeseni pandemijske 2020. godine, ali i inicijalima IC (I see) koji u prevodu znače „ja vidim“ ili „ja prepoznajem“ dok takođe sugeriše na to kakve ćemo Kričere odnosno Bića pozivati na razgovor i razmenu. 

„Inspirativna Bića“ su iza reklama i sadržaja brendova koje birate, a da to ni ne znate.  Sama reč „Kričersi“ odnosno „Bića“ označavaju raznolik, maštovit ali dosledan karakter ovih pojedinaca, koji se suprotstavljaju konvencijama i guraju granice kako bi stvorili značajan uticaj.

Motivacija iza IC Creatures:

IC Creatures je nastao iz sna. I bukvalno i hipotetički. Sanjala sam pitanje o tome šta bi me inspirisalo i činilo srećnom u poslu. I izgovorila sam bez nedoumice – Podkast. Zato je danas, svega 3 meseca nakon tog sna podkast tu. 

Ali, nije nastao iz hira da san shvatim preozbiljno; to je proizvod duboke motivacije ukorenjene u želji da se pojačaju glasovi koji su važni i koji oblikuju svet promocije danas. 

U svojoj suštini, IC Creatures želi da istraži umove pojedinaca koji plove kroz složene staze brendiranja i marketinga, ostavljajući neizbrisiv trag na tržišnom platnu.

„Kričersi“ koje ćete viđati u podkastu nisu samo profesionalci, nego pojedinci u malim i velikim sistemima, hrabri kreativci, ljubazne komšije, članovi porodica, vođe promene mišljenja i pioniri koji se usuđuju da redefinišu paradigme. Njihove priče, iskustva i uvidi služe kao vodilje za druge kreativce i preduzetnike, paleći plamen inspiracije i kolektivnog napretka što u poslu i zajednicama, što na polju ličnog razvoja.

Na kraju, ideja je da se bolje vidimo i razumemo, kao i da svojim klijentima, biznisima i brendovima, približimo svoju stranu posla da bismo stvorili zdrave dinamike, poverenje i snažne zajednice. 

Šta želimo da podelimo:

Znanje: IC Creatures teži da stvori platformu za razmenu znanja, ideja i iskustava. Kroz duboke razgovore i misaone diskusije, cilj je da obogatimo kolektivno razumevanje brendiranja, marketinga i kreiranja sadržaja.

Inspiracija: Izvan prenosa informacija, IC Creatures ima za cilj da rasplamsa inspiraciju. Otkrivajući put, lekcije i trijumfe pojedinaca koji su urezali svoje mesto u konkurentnom svetu biznisa, cilj je da zapalimo iskre kreativnosti i upornosti kod svojih slušalaca.

Vrednosti: U svetu često obeleženom surovom konkurencijom i kratkovidim dobitima, IC Creatures želi da se vratimo na stubove vrednosti. Tu smo da slavimo integritet, autentičnost i održivost, naglašavajući dugoročne koristi etičkih poslovnih praksi i odgovornog upravljanja brendom.

Izgradnja Zajednice: IC Creatures nije zamišljen kao jednosmerna ulica. Težimo da podstaknemo veze, saradnje i prijateljstva među onima koji dele strast prema stvaranju i prednost daju vođenju pozitivnih promena u industriji.

 

Pridruži se:

Dok IC Creatures započinje ovo uzbudljivo putovanje, pozivamo vas da nam se pridružite. Bez obzira da li ste budući preduzetnik, iskusni profesionalac, kolega iz industrije ili jednostavno neko ko je zainteresovan za transformacionu moć brendiranja i marketinga, u našoj zajednici ima mesta za vas. Pratite naše epizode i otvorite dijalog i budite deo konverzacija koje oblikuju budućnost brendinga, bićemo srećni da se razmenimo. 

I ono, najvažnije, želimo zajednicu u kojoj je bezbedno podeliti mišljenje ili svoje iskustvo, zato vas pozivamo na gud vajbz, slobodno deljenje svoje autentičnosti i prihvatanje različitosti.

Dobrodošli u IC Creatures, gde se inovacija, inspiracija i uticaj susreću kako bi kreirali svesniju budućnost.

Ostanite u toku za naše nadolazeće epizode, gde ćemo duboko zaroniti u umove Kričera koji danas oblikuju pravila igre na tržištu. Do tada, nastavite da sanjate, stvarate i inspirišete.

IC Creatures – Ideje oblikuju stvarnost.Comments are closed

Copyright © 2023 Ivy Create